Om virksomheden

Hos BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S har kundeservice højeste prioritet. Vi bestræber os på at levere den bedste service før- under- og efter handlerne, og som kunde kan man drage stor fordel af vores tekniske viden indenfor måleteknik. Alle vores sælgere har praktisk og teoretisk viden, som vi benytter til at hjælpe vores kunder på bedste vis.

Vores omfattende sortiment er målrettet kvalitetsudstyr, og er baseret på leverandører der står ved deres kvalitet. Hertil har vi ensartede priser, så alle bliver behandlet ligeligt. Ved kontinuerligt behov, laver vi også rammeaftaler.

På vores adresse i Kolding har vi moderne seminarfaciliteter, som jævnligt bruges af sælgere og leverandører til træning og uddannelse af kunder. Vi har også vores egen kabelbane, så man kan få koblet teori og praksis sammen i forbindelse med kabelfejlfinding, kabeltest og kabeldiagnose.

Derudover har vi også et lager. Ved bestilling af lagervarer før klokken 12, leverer vi næste dag.

Firmaet Erik Blichfeld A/S blev grundlagt i 1981 og har i 2019 skiftet navn til BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS A/S. Op gennem tiderne er der opbygget en bred erfaring indenfor branchen. Virksomheden har gennemført generationsskifte som officielt overtog ledelsen i 2016 og kontinuiteten er derved sikret for vedvarende samarbejde og support med vores kunder.

Kontakt os for mere information, og lad os høre mere om dine behov.

Miljøfokus

Hos BLICHFELD POWER & MEASUREMENTS har vi igennem alle årende haft fokus på klimavenlige løsninger samt begrænsning af unødigt forbrug. FN’s verdensmål flugter fint med den ambition vi har om løbende at forbedre vores klimaaftryk.

Vi fokuserer dagligt på genbrug af emballage (papkasser og pakkefyld), og sorterer affald for at mest muligt kan genbruges. Via den øgede digitalisering er det muligt løbende at reducere papirsmængderne. Ydermere er vores nye bygning fra 2016 energieffektiv og der har hele vejen igennem været fokus på energibesparelse med bl.a. LED lys med tidsstyring og bevægelsessensorer samt vandsensorer på håndvaske for derved at kunne reducere vores energipåvirkning i hverdagen. Vi tilbyder økologisk kaffe og te i hverdagen og når der afholdes seminar/træning, for at tilgodese miljøet.

Endelig er flere af de ydelser vi tilbyder salg og træning i brug af produkter der anvendes til test/vedligehold af vedvarende energi (fx vindmølleparker, solcelleparker, PtX mm)

Vi besøger kunder overalt i Danmark

Vores seminarrum