Produkter

FLUKE 289 & FLUKE 287

Kategori:

FLUKE 289 & FLUKE 287

FLUKE 289 & FLUKE 287 er designet til dokumentation og logning af kredsløb og systemer. Den er specielt god i forskning og udvikling, vedligeholdelse og produktion. Den indbyggede datalogger og TrendCapture-funktion gør det bl.a. muligt at spore vanskelige, periodiske problemer og overvåge udstyr. TrendCapture samler op til 10.000 måleaflæsninger, og påviser signal afvigelser over tid.

Softwaren (kun -FVF sættet) Fluke View Forms gør det muligt at dokumentere, gemme og analysere enkelte udlæsninger eller serier af målinger. Zoom på trend giver en uovertruffen mulighed for at få vist og analysere TrendCapture data. Der kan zoomes ind op til 14 gange.

Sættet indeholder:

  • * Flukeview Form software og kabel (-kun FVF sættet)
  • * Termo elementprobe 80BK-A termo
  • * Testledning CAT III 1000 V
  • * Testprobe CAT III 1000 V
  • * Krokodillenæb CAT II 300 V
  • * Blød taske til opbevaringen af instrument og tilbehør

FLUKE 289 har desuden lavpasfilter til måling på frekvensomformere, LoZ lavimpedansfunktion og 50 Ω område for motorviklings- og lavmodstandsmalinger.

  • * Kompatibel med Fluke Connect mobil app og alle Fluke FC aktiverede testværktøjer
  • * Del hvad du ser på et øjeblik med ShareLive™ videoopkald (kræver Fluke Connect mobil app og ir3000 FC trådløs tilslutning).

Nu kompatibel med Fluke Connect® mobil app

Fluke 289 er næste generation af højtydende, industrielle logningsmultimetre, der er designet til at løse komplekse problemer i elektronik, automationsanlæg, spændingsdistribution og elektromekanisk udstyr.

Du kan løse problemerne hurtigere og minimere nedetiden med funktionen til logning af og gennemsyn af data i grafisk form på skærmen. Lad det nye Fluke 289 fungere som din vagthund på systemer eller processer, mens du er af sted for at løse andre opgaver.

Nu kan du kommunikere trådløst med dine intelligente iOS og Android enheder med den nye Fluke Connect mobil app og den trådløse ir3000 FC Connector (sælges særskilt).

For mere information kontakt os på tlf. 75522020

Produkter