Produkter

OMICRON UHF 800

Kategori:

OMICRON UHF 800, Ultra-højfrekvent Partial Discharge måle- og analysesystem.

UHF 800-system udfører følsom offline og online partiel afladning (PD) måling og analyse i ultrahøjfrekvensområdet (UHF) fra 100 til 2000 MHz på gasisoleret koblingsudstyr (GIS), gasisolerede ledninger (GIL), oliefyldte krafttransformatorer og højspændingsstrømkabler. Dette ultrahøjfrekvente PD-testsystem bruges til vurdering af isoleringstilstand og detektering af isolationsfejl. Den har et bærbart og fleksibelt modulært design til hurtig og nem opsætning under type- og rutinetest i HV-laboratorier eller testrum, idriftsættelse på stedet (site-accepttest) og fejlfinding i marken.

UHF 800 kan bruges som et selvstændigt PD måle- og analysesystem, eller det kan også nemt integreres med MPD 800 til kombinerede konventionelle og ultrahøjfrekvente PD-målinger. Flere UHF 800 og MPD 800 dataopsamlingsenheder kan tilsluttes i samme måleopsætning til samtidig multikanal PD måling og analyse ved brug af den samme MPD Suite software.

Man kan også tilslutte PDL 650 akustiske PD-måling
system til triggeroutput af UHF 800 dataopsamling
enhed. UHF 800-systemet kan derefter sættes op til at udløse PDL 650 system til at triangulere de akustiske signaler fra flere sensorer til at lokalisere den faktiske PD-kilde inde i transformeren.

UHF 800 fås som Single-channel system eller Four-channel system, med option for UHF Multiband Software pakke samt UPG 620 Impulse generator.

Vi afholder løbende seminar i Kolding på både dansk og engelsk Se vores hjemmeside for næste seminar/træning

Produkter