Produkter

OMICRON StationScout

StationScout  testing solution for substation automation systems.

61850 Substation Automation System test.

Testing af automatisering, kontrol og SCADA kommunikation i IEC 61850 Substation Automation System (SAS) er lige så tidskrævende, som at teste beskyttelsen – eller ofte endnu mere. StationScout forenkler testen og reducerer den krævede indsats betydeligt.

Med de kraftfulde funktioner er StationScout en specialist for hele SAS livscyklus – fra start til vedvarende vedligeholdelse. Den enkle statusoversigt giver ideel support til idriftsættelses- og vedligeholdelsesteknikker under de forskellige opgaver i Substation Automation Systems, der anvender IEC 61850.
 
Nøglefunktioner:
Statusoversigt:
StationScout giver et klart overblik over transformatorstationen, visualisering af kommunikationen i henhold til IEC 61850 i SCL-filer, værdier og tilstande i transformatorstationen.

Signalsporing:
Kommunikationsdiagrammet til StationScout giver mulighed for signalsporing, fra oversigten ned til de detaljerede kommunikationsbeskedsattributter.

Automatiseret test:
StationScout kan genbruge foruddefinerede testplaner til en automatiseret testprocedure.

Cybersikkerhed:
StationScouts dedikerede hardware sikrer cybersikret drift inden for kommunikationsnetværket for Substations.

Simulering:
StationScouts kraftige simuleringsfunktioner forenkler test og idriftsættelse. Manglende IED’er og IOs kan også simuleres.

Definition af egne navne:
IEC 61850 forkortelser er ret kryptiske. Definition af egne navne i StationScout muliggør komfortabel behandling af assets.

Hvor IEDScout fokuserer på at søge efter de enkelte IED (er), understøtter StationScout test og analyse af hele systemet.
StationScout består af software og hardware.

Produkter