Produkter

Fluke ii910 Precision Acoustic Imager

Fluke ii910 Precision Acoustic Imager

For første gang kan du hurtigt, nemt og sikkert identificere elektriske udladninger.
Det håndholdte Fluke ii910 Precision Acoustic Imager er udstyret med et array af mikrofoner, der giver et udvidet synsfelt, hvilket gør, at vedligeholdelsesteams hurtigt og nøjagtigt kan lokalisere luft-, gas- og vakuumutætheder i trykluftsystemer, selv i støjende omgivelser. Kan også finde luftutætheder, som med ii900 – dog meget mere præcist.

Fluke ii910 er et perfekt værktøj til højspændingselektrikere for vedligehold og inspektion af industrielt højspændingsudstyr. Her er for første gang en nem, sikker og hurtig måde at detektere og lokalisere delvis udladning for dermed at forhindre katastrofale hændelser Både interne og eksterne udladninger detekteres.

Den nye SoundSight™-teknologi er specielt designet til støjende produktionsfaciliteter og er nem at lære at betjene og nem at implementere. 7″ LCD-touchskærmen overlejrer et SoundMap™ på et visuelt billede for hurtig identifikation af problemområdet.

Enkel og intuitive brugergrænseflade gør det muligt for teknikerne at isolere udladningens støjfrekvens og bortfiltrere baggrundsstøj.

* 64 digitale MEMS-mikrofoner
* Frekvensbånd: 2 kHz – 100 kHz
* 4,4 dB – 135,5 dB SPL i 6 individuelle måleområde
* Registreringsområde: 0,5 m til 120 m
* Trendgrafer for frekvens og dB-skala
* Punktmarkør med dB-niveaudlæsning på skærm
* 7″ Touchskærm, 1280 x 800 (1.024.000 pixels)
* 2 stk Li-ion batterier (Fluke BP291)
* USB-C til dataoverførsel
* Vægt 2,15 kg
* Størrelse (H x B x L): 186 mm x 322 mm x 68 mm

Produkter