Produkter

Fluke RSE300 og RSE600 Stationært Infrarødt Kamera

Kategori:

Fluke RSE300 og RSE600 er de første fuldstændige radiometriske og stationære infrarøde kameraer fra Fluke.
De indbyggede avancerede funktioner og software plug-ins til MALAB® og LabVIEW® gør dem ideelle for konstant streaming og  analysering af infrarøde data.
Se ikke kun varmen. Stream, mål og analysér den også.

* IFOV med standardlinse: 0,93 mrad
* IR-Fusion teknologi, i SmartView® Desktop Software
* Min Fokus afstand: 15cm
* Trådløs forbindelse til PC, iPhone, iPad, Android og WiFi
* Fokus justeres i SmartView®
* Termisk opløsning: 307.200 pixels. 640 x 480 punkter
* Termisk sensitivitet: <40mK
* Termisk Spektralområde: 8µm til 14µm (langbølge)
* Termisk område: -10°C til +1200°C
* 60Hz eller 9Hz billedehastighed
* Op til 16 x digital zoom i SmartView
* IP67
*Indbygget digital kamera: 5 megapixel
* Fluke Connect + Cloud Service
* Ekstra linser: Wide, 2xTele, 4xTele og Macro.
* Vægt kun 1 kg.

Makrolinse
Til nærbilleder (0,5x) ved inspektion og analyse af endnu mindre enheder ved applikationer inden for forskning og udvikling

Vidvinkelobjektiv
Når der arbejdes inden for et snævert område, opnås et bredt synsfelt, der gør dig i stand til at se et større mål fra nært hold. Se en komplet række tavler med koblingsudstyr i trange områder, eller se flere komponenter gennem et IR vindue. Se hele siden på en bygning uden at komme for langt væk, eller inspicer tagene hurtigere end med en standardlinse ved at få vist et langt større område ad gangen.

2x Smart Telelinse
Få vist dit mål forstørret 2 gange mere end med en standardlinse, og reducer behovet for at skulle gå ind i anlæggets fareområde eller klatre op ad en høj stige for at tage billeder af de kritiske infrarøde detaljer, der kunne angive problemer med udstyret.

4x Smart Telelinse
Se dine mål forstørret 4 gange mere end i en standardlinse, mens du står på jorden eller på sikker afstand. En 4x telelinse kan hjælpe dig med at identificere eventuelle problemer på udstyret, selv når målet er så lille og fjernt som en defekt samling på en højtliggende, elektrisk ledning eller overophedet ildfast materiale på et højt flammetårn.

Undgå besværet med at sende kameraet ind til kalibrering sammen med linsen – med smart-linser kan du blot sætte linsen på et vilkårligt, kompatibelt kamera og begynde at tage billeder.

Alle linser er udført i 100% diamantdrejet germanium med en teknisk coating, som er det mest effektive materiale til at overføre energi til detektoren.

Produkter