Teknisk personale i solarindustrien får nu glæde af 2 nye Fluke testkits, et med 393 tangmeter samt et nyt med Fluke 87V.

Det nye Fluke testkits 393 FC KAT III 500 V Sand-RMS tangmeter og iFlex sæt med Pomona MC4 testledninger er tænkt specielt til teknikere i solarindustrien, som arbejder med vedligeholdelse og installation af PV- systemer i miljøer med DC-højspænding. Sættet indeholder alt til test af solarinstallationer heriblandt Fluke 393 TC tangmeter, iFlex strømprobe, taske samt MC4 testledningspakke.

Til teknikere, der arbejder med solceller, er et udvidet testkit nu på markedet. Fluke 396 FC KAT III 1500 V sand RMS kommer med en Fluke 393, iFlex strømprobe, FLK-IRR1-Sol strålingsmåler, FLK80PR-IRR temperaturprobe med sugekop, testledningssæt samt taske og testledningssæt til solceller. Solar MC4 ledningernes in-line egenskaber gør det muligt at forblive tilkoblet, mens det testes, så teknikeren slipper for at gennembore det kabel, der testes på.

Endelig har Fluke lanceret Fluke 87V, der kommer i et sæt og er IP67 klassificeret. Det har industrielt styrke og er vand- og støvtæt, så det egner sig til udendørs brug. Sættet kommer med Fluke 87V MAX Sand-RMS multimeter, krokodillenæb, TL175 og PV-LEAD test ledninger samt temperaturprobe. Sættet er ideelt til fejlfinding på solcelle invertere, kombinationsbokse og batterilagringssystemer.

Kontakt os for mere info på telefon 75 52 20 20