MAGTROL Dynamometers

kr.0

Kategorier: ,

MAGTROL Dynamometers

MAGTROL tilbyder 3 typer dynamometerbremser til at absorbere belastning: Hysteresis (HD-serien), Eddy-Current (WBSeries)
og Magnetic Powder (PBSeries).

Hysterese bremsedynamometre (HD-serien) er alsidige og ideelle til test i det lave til mellemstore effektområde (maksimalt 14 kW intermitterende drift). Med et Hysteresis Bremsesystem kræver dynamometrene ikke hastighed for at skabe drejningsmoment, og kan derfor give en fuld motorrampe fra friløb til låst rotor. Bremsekøling leveres ved konvektion (ingen ekstern kilde), med trykluft eller ved dedikeret blæser, afhængigt af modellen. Alle Magtrol Hysteresis Dynamometre har en nøjagtighed på ± 0,25 % fuld skala.

WB-serien (eddy-current) og PB-serien (Magnetic Powder) dynamometre er især velegnet til krævende applikationer, der kræver lavt
(PB) til høj (WB op til 65000 rpm) hastigheder. PB bremser vil udvikle deres nominelle drejningsmoment ved stilstand, mens WB
bremser udvikler et bremsemoment proportionalt med hastigheden og deres maksimale drejningsmoment nås ved nominel hastighed. Bremsen afkøles af vand, der cirkulerer i statoren. Som følge heraf er disse dynamometre i stand til at fjerne høje kontinuerlige belastninger (op til 140kW). WB- og PB-dynamometrene indeholder en momentmålesystem som har en nøjagtighed på ±0,3 % til ±0,5 % ved fuld skala.

Hysteresis Dynamometers – har en stator i 2 dele med en rotor i form a en roterende kop i magnetfelt mellem 2 statordele. Effektive fra 0 rpm til 20.000 rpm (alt efter størrelse)

Powder Dynamometers – bruger metallisk støv mellem bremsens rotor og stator. Når strøm tilføres, klæber pulveret til rotorren iht. de magnetiske feltlinjer. Pulverbremser er stærke allerede fra 0 rpm men har en begrænset max. hastighed på op til 300 rpm.

Eddy-current Dynamometers – har en “Splined Rotor”, hvor den “Splined” del af rotoren og det magnetiske felt skaber bremsekraften. Eddy-Current dynamometre øver bremsekraften proportionalt med hastigheden. Det vil sige; ingen bremsekraft ved 0 rpm og kan gå helt op til 100.000 rpm.
Eddy-Current dynamometre kan arbejde vertikalt – men kommer an på applikationen.

For mere information : Tlf. 75522020 eller mail : info@blichfeld.dk

Magtrol HD Series Hysteresis Brake Dynamometers

16 forskellige udgaver fra 0,018 … 56,5 Nm

 

Magtrol WB SERIES Eddy-Current Dynamometers

13 forskellige udgaver fra 0,3 … 560 Nm

 

Magtrol WB23/27 High-Speed Dynamometers

Magtrol PB SERIES Powder Dynamometers

 

 

 

13 udgaver fra 5 Nm … 1200 Nm